BD-bloggen

BD-bloggen

Med beina godt plantet på bakken er vi fullt klar over at vår første og viktigste oppgave er å levere varene når og hvor kundene ønsker det. Dette er utgangspunktet for all vår virksomhet og det er kun denne enkle filosofien som vil sikre oss en plass også i morgendagens marked. 

To mål

I Brødrene Dahl har vi to hovedmål, det ene er å være en solid partner når det gjelder vareforsyning. Våre hedersord i denne sammenheng er, tilgjenglighet, pålitelighet og kompetanse. Dette betyr at vi skal gjøre vårt ytterste for å ha varer og informasjon tilgjenglig der kundene ønsker. Vi skal være pålitelige i den forstand at man alltid skal kunne stole på hva vi sier og de løfter vi gir. Med kompetanse mener vi at våre medarbeidere skal ha den kunnskap som er nødvendig for å betjene kundene på en god måte.

Vårt andre mål er å bidra til gode og helhetlige løsninger for bransjen når det gjelder klima, fornybar energi og behov for funksjonelle baderom for den eldre generasjonen. Innenfor disse områdene er vi i full gang med å utvikle konsepter som gjør oss, kundene og leverandørene i stand til å møte mangfoldet av utfordringer som disse feltene representerer og som vil utgjøre store markedspotensialer i fremtiden.

Hvorfor blogg?

Hensikten med bloggen er å tilstrebe en interaktiv kommunikasjon med våre samarbeidspartnere, kunder, leverandører og andre som har interesse for bransjen og vår virksomhet.

Innholdet vil selvsagt variere, men målet er å gi løpende informasjon om bransjen, markedet og oss som bedrift. Hvordan vi ser på gjeldende trender og utvikling samt hvordan vi forholder oss til disse. Vi vil også presentere nyheter innenfor produkter og teknologi som har betydning for oss og våre samarbeidspartnere.

Viktigst av alt er å åpne en kommunikasjonskanal hvor vi får tilbakemeldinger på våre synspunkter og ideer. På den måten håper vi å gjøre oss litt bedre kjent med hverandre, lære av hverandre og gjennom det kanskje også bli litt bedre.

Ser frem til å høre fra dere!

Med vennlig hilsen

Arne-Erik Olsen

Adm. direktør

avatar

Forfatter: Arne Erik Olsen

Administrerende direktør i BD fra 1991 - 2013

1 kommentar til «BD-bloggen»

  1. Heia BD. Vil bare si at vi liker bloggen deres veldig godt. Det er viktig og ta i bruk de media kanalene som finnes. Vi har på samme måte som dere tatt i bruk både blogg og facebook med god respons samt økt satsning på vår hjemme side. Får neste år så har vi lagt en rekke ny planer, og det blir samtidig spennende å se hva nytt dere kommer med også. Kjenner BD som en grosist som alltid er i forkant med det aller meste.
    Med vennlig hilsen.
    Lars Erik Magnussen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *