Vi vokser i bredden

Våre VA-spesialister på Hellerudsletta

Anleggsbransjen trenger bare å se til et sted når de skal handle og det er BD. Den høye kvaliteten til produktene i vårt sortiment er blitt en selvfølge, derfor har vi begynt å vokse i bredden.

BD kan nå tilby komplett sortiment av trafikksikkerhetsutstyr som trafikkskilt, skiltmaster, varsellys, og annet sikringsutstyr i tillegg til de tradisjonelle VA-varene. Dette ble bevist på den store ”Vei- og anleggsmessa” der besøkende kunne finne både trafikkskilt og spesialverktøy, i tillegg til tradisjonelle VA-varer. Dette har bransjen tydelig satt pris på.

Tradisjonen tro gikk messa av stabelen i mai og BDs avdelinger for VA og Samferdsel var til stede med både telt og utstillinger på en 200 m2 stand. Om alle de 23 000 besøkende var innom BDs stand, er nok tvilsomt, men fullt hus var det fra morgen til kveld.

I tillegg til å vise frem et bredt produktspekter fikk vi bevist den brede kompetansen BDs VA- og Samferdselsavdeling besitter. Produktkvaliteten og kompetansen BD nå tilbyr gjør at vi kan hjelpe bransjen med å ta de riktige stegene mot vårt felles ansvar – vedlikehold.

Klikk her for å se i produktkatalogen for trafikksikring