Business as usual

BD-bilen

Brødrene Dahl er et større og mer omfattende selskap enn det jeg hadde trodd.  På kort tid har jeg fått innblikk i flere spennende produkt- og markedsområder. Jeg har møtt mange profesjonelle og engasjerte medarbeidere, som jeg gleder meg til å jobbe sammen med.

De nærmeste månedene vil jeg bruke mye tid på å reise, for å treffe og bli bedre kjent med medarbeiderne, forretningsområdene og ikke minst kundene! Min hovedoppgave vil være å føre videre det gode arbeidet som er lagt ned i Brødrene Dahl gjennom mange år. Jeg gleder meg derfor til å lytte og lære!

Kompetanse

Jeg vil bruke god tid på å sette meg inn i forholdene i BD og i bransjen for å skaffe meg overblikk. Men det jeg allerede har oppfattet, er at BD er en trivelig arbeidsplass med medarbeidere som brenner for det de driver med. Det er mye kompetanse i organisasjonen, noe som gir oss muligheter for videre ekspansjon. BD er et veldrevet og solid selskap med enestående posisjon i bransjen. Det forplikter!

Rørbransjen er ny for meg. Men jeg har kjøpt mye rør – masse flenser, koblinger, ventiler, manifolder og kontrollsystemer. Dette har vært rør og materialer fra rustfritt, karbon, 316L, duplex og super duplex til oljeinstallasjoner på havbunnen. Jeg var den største kunden til Sandvik i mange år, og kjenner godt til produksjon av rør og ventiler.

Tilgjengelighet og pålitelighet

BD har en imponerende bredde i produktsortimentet. Langt større en jeg var klar over. Logistikk er sentralt og viktig for BD. Jeg har mye erfaring fra logistikkutvikling og drift. Blant annet var jeg ansvarlig for all produksjon og logistikk ved 14 fabrikker i 5 verdensdeler mens jeg var i Aker Solutions. Derfor synes jeg det er veldig spennende å komme til BD nå som hele sentrallageret er under utbygging og utvikling. Det er også flere viktige IT- og logistikksystem-prosjekter på gang. Disse vil gi kundene våre en enda bedre tilgang til informasjon og dokumenter. På denne måten skal BD drive utviklingen i bransjen og forenkle hverdagen til kundene.

Sammen med de mer enn 1300 medarbeiderne skal vi videreføre den utviklingen BD er inne i. Jeg gleder meg til å reise rundt og treffe medarbeidere og kunder og å lytte og lære. Arne-Erik Olsen har lagt et solid fundament for videre utvikling, og det gjelder det for meg å ta vare på og forvalte videre!

avatar

Forfatter: Roger Lunde

Hadde en rekke ledende posisjoner før han begynte i BD, bl.a. Viseadministrerende Direktør i Kongsberg Oil and Gas og i Aker Solutions der han hadde ansvar for internasjonal logistikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *