Vernebriller med gule glass

Når skal jeg bruke det?

Klare og enkle glass skjønner vi når vi skal bruke, men gule glass er det ikke alle som vet når de kan bruke. Med gule glass blir det filtrert bort en stor del av det blå lyset og det skaper en oppfattelse av en bedre kontrast. For å oppnå denne effekten skal lysforholdene imidlertid være tilstrekkelige.

Det betyr at denne effekten ikke vil fungere i skumringen og i mørke. Det er i overskyet vær de fungerer bra. Golfspillere, sportsentusiaster og skyttere bruker ofte gule briller slik at de bedre kan se kontrastene i målområdet i regn eller tåke.

Bruk vernebriller. Beskytt øynene dine.

Det finnes en rekke potensielle farer på arbeidsplassen som kan føre til øyeskader og i verste fall redusert syn eller blindhet.

Brødrene Dahl har NOVIPro vernebriller på lager til en gunstig pris, samtidig som kvaliteten er meget god. Disse finnes i klare, mørke og gule glass. Alle er godkjent etter EN166/EN170 (ultrafiolette filtre). I tillegg er de mørke glassene godkjent etter EN 172 (solbeskyttelse for bruk i industrien).

Alle NOVIPro vernebriller er utstyrt med justerbare brillestenger som kan forlenges og justeres opp og ned. Med integrert sideskjold.

NRF nr. Glass Norm
9990202 Klare EN166/EN170
9990203 Gule EN166/EN170
9990204 Mørke EN166/EN170/EN172

Les mer i katalogen vår her…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *