Første VVS grossist med fullsortiment på sprinkler

Vi er godt fornøyd med å være den første VVS grossisten som kan tilby hele spekteret av sprinklerprodukter, inklusiv teknisk prosjektsupport. Med sentral godkjenning i tiltaksklasse 3, FG godkjenning for prosjektering og en samlet erfaring som overgår det meste, skal vi gjøre sprinklerhverdagen enklere for våre rørleggerkunder. Vi kvalitetsikrer det tekniske underlaget og gir support i forhold til de løsningene som er valgt slik at rørleggerne får avlastning og kyndig veiledning i sine sprinklerprosjekter.

Med dette tilrettelegger vi for en enklere og mer lønnsom sprinklerhverdag for våre kunder, slik at flere bygg får installert sikre og effektive brannsikkerhetsprodukter og -systemer.

Kompetanse + Rendyrking

Vi har stor tro på at kompetanse er den beste plattformen for langsiktige samarbeid. Kompetansen følger deg ikke bare på brannsikkerhet, men også på tilknyttede produkter og tjenester som for eksempel verktøy, e-handel, logistikk og en lang rekke tekniske produkter.

BD rendyrker vareutvalget og tjenestilbudet for rørleggerkunder og blander ikke inn andre forstyrrende fag og elementer. Når vi rendyrker rørleggerkundene blir vi enklere å forholde seg til; Vår logistikk forbedrer deres logistikk, vårt enorme tilpassede vareutvalg gir deg større rom for fleksibilitet i deres prosjekter, og våre tjenester styrker deres tjenester.

Bedre brannsikkerhet i Norge

BD skal være en aktør som aktivt bidrar til å redusere tap av liv og verdier som følge av brann. Vi mener vi er i en posisjon til å utgjøre en positiv forskjell. BDs avdeling for brannsikkerhet har til oppgave å gjøre brannsikkerhets-hverdagen enklere for våre kunder. BDs kunder er de profesjonelle rørleggerbedrifter over hele landet med en nærhet til offentlige og private sluttkunder som er unik. Denne nærheten mener vi kan være en viktig påvirkningsfaktor og kommunikasjonskanal til at flere mottar riktig informasjon og nødvendige produkter og systemer.

Smitteeffekt

Rørleggerkundene til BD har tilgang til alt fra røykvarslere, branntepper og brannslokkeapparater til komplette sprinklersystemer til både bolig, næring og industri. Når vi gjør brannsikkerhet enklere tilgjengelig for våre rørleggerkunder mener vi dette vil få en smitteeffekt videre til sluttbrukerne. Med enkelhet vektlegger vi kompetanse og logistikk; raske og gode svar – raske og gode leveringer. Dette sammen med de 53 servicesentrene vi har spredt over hele landet og BDs øvrige produktsortiment på flere titallstusener artikler gjør posisjonen vår god til å kunne påvirke til økt brannsikkerhet.

Trapper opp opplæringen av egne ansatte

Når vi gjør det enklere for kundene våre så følger vi opp med økt kompetanse i egen organisasjon. I slutten av november gjennomfører vi det første brannsikkerhetskurset hvor ansatte får to dagers intensivkurs i alt i fra brannfysikk til praktisk gjennomgang av oppbygning og funksjonaliteten til et sprinklersystem. Kursdeltagerne kommer fra alle BD-regionene som er et viktig ledd i det å få informasjonen videre ut til sluttkundene via rørleggerne. Kompetanse om brannsikkerhet er fundamentet vi skal bygge videre på.

Alt til fordel for en bedre brannsikkerhet i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *