Brødrene Dahl lanserer KOMPLETT BRANNSIKKERHET

Enklere sprinklerhverdag for profesjonelle aktører, bedre oversikt og de beste forutsetninger for lønnsom prosjektgjennomføring er BDs komplette løsning for brannsikkerhet.

I dag baseres for mye på tilfeldigheter som går utover både de utførende, prosjekterende og tiltakshaver. Med kundeprogrammet KOMPLETT BRANNSIKKERHET™ lanserer Brødrene Dahl et nytt og gjennomarbeidet tilbud til sprinklerbransjen. Programmet løfter kundene fra en stykkevis og delt hverdag, til en profesjonell helhet med alt tilgjengelig for å få utført jobben raskt og effektivt.

Produkter, systemer, kompetanse og logistikk er bærende elementer i programmet. Alle produkter blir levert fra én leverandør, på riktig sted og til avtalt tid. I tillegg til sprinkler- og brannprodukter kan kundene supplere med alt av varer innen VVS, verktøy, industri og VA.

Med lokalkontorer og servicesentre over 50 steder i Norge har BD en unik posisjon som tilfører sprinklerbransjen nye muligheter for logistikkløsninger og prosjektstyring. Erfaring med logistikk på norske veier siden 1917 gjør at få, om noen, kan konkurrere på dette nivået.

BDs samarbeid med ledende produsenter gir raskere tilgang til flere produktnyheter, som skjulte veggmonterte sprinklerhoder. Med det øvrige, brede sprinklersortimentet gir dette arkitekter og byggherrer muligheten til å installere sprinkleranlegg som ikke er arkitektonisk sjenerende i hus eller leiligheter.

Kompetansen på sprinkler er godt ivaretatt. BDs avdeling for brannsikkerhet er FG-godkjent og har nærmere 50 års erfaring. Dette sammen med samarbeidspartneres nasjonale og internasjonale fagmiljø tilgjengelig, blir BD et kompetansesentrum for kundene uansett prosjektets kompleksitet.

Bransjen vil fremover få presentert nye og innovative muligheter som elektroniske forretningsløsninger, hjelpemidler til prosjektene og logistikk på anleggsplassen, formildet via fagpresse, møter og nettverk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *